A fólia felülnyomtatók intelligens kialakítással rendelkeznek és könnyen integrálhatók

Fólia felülnyomtatás más szemmelMaximális üzemidő minimális kopóalkatrésszel, sűrített levegő nélküli, teljesen elektronikus működéssel és gyorsan cserélhető szalagkazettával.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Egyszerű integrálás

A Dataflex 6530 és 6330 a legtöbb gyártósorba könnyen integrálható, és iparági szabvány szerinti beépítési megoldásokkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a telepítést, és javítják a kezelők géphez való hozzáférését és a kezelői interakciókat.

Levegő nélküli üzemelés

A levegő nélküli, teljesen elektronikus működés kiküszöböli a drága sűrített levegő igényét, és elősegíti a nyomtató hatékonyabb működését. Mivel nincsenek levegőcsövek és egyéb kopóalkatrészek, így csökken a kezelői beavatkozások száma is.

Intuitív felhasználói felület

Az intuitív, táblagépre emlékeztető, 5 colos érintőképernyős vezérlő egyszerűen használható és csökkenti a kezelői interakciók számát, elősegítve ezzel a kezelői hibák csökkentését.

CLARiTY™

A CLARiTY™ szoftver biztosítja, hogy adott termékre mindig a megfelelő jelölés kerüljön. Így csökken a nyomtatási és feliratkészítési hibák lehetősége, egyúttal további erőforrás- és eszközigény nélkül kevesebb lehet a selejtes és újrajelölendő termékek száma.

Intelligent Motion™

Az Intelligent Motion™ technológiának köszönhetően nincs szükség sűrített levegőre, illetve az ehhez kapcsolódó járulékos költségek és állásidő is csökken, ezzel maximalizálva a nyomtatóléc élettartamát és az egyenletes nyomtatási minőséget.

Egyszerű szalagkazetta

Az iparágban vezető gyorsan cserélhető szalagkazettát úgy tervezték, hogy az kiváló szalaghatékonyságot és gyors szalagcserét biztosítson, és ezzel elősegítse a termelés rendelkezésre állásának maximalizálását. Az akár 1200 méter hosszú szalagkapacitás és a számos gazdaságos szalaghasználati beállítás maximalizálja a szalagváltások közötti időt.

Kihívást jelentő alkalmazások

A zárótasakos és egyenetlen filmfelületek által támasztott kihívásokra tervezett extra funkciók nagyobb mozgásteret és rugalmasságot biztosítanak a gyártók számára a nyomtató egyre összetettebb csomagolásoknál történő használatához.