iAssureTM

Hibátlan felirat - mindenkor

Fólia felülnyomtatás más szemmelA Videojet iAssure™ technológia, egy beépített kódminőség-ellenőrző rendszer, amely hozzájárul a selejt és az újrajelölés csökkentéséhez, további hardver, telepítés vagy betanítás nélkül.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Csökkentse a nem kívánt selejtes és az újrajelölendő termékek mennyiségét az iAssure™ beépített kódminőség-ellenőrző rendszerrel


Így működik az iAssure™


Az iAssure™ technológia képet készít minden feliratról, folyamatosan értékeli azok minőségét és keresi az esetleges hibákat. Amennyiben az ellenőrzések során eltérést tapasztal, a rendszer elutasítja a hibás feliratot vagy akár a gyártósort is megállíthatja. Az iAssure™ technológia kizárólagosan a Dataflex 6530 53mm és a 6330 nyomtatókba kerül beépítésre.

Így működik

  • Képkészítés - A beépített érzékelők létrehoznak egy képet a termotranszfer szalagról a nyomtatás után, amint a szalag a következő felirathoz lép.
  • Képelemzés - Minden kép valós időben kerül feldolgozásra és a feliratok minősége és megléte kerül értékelésre.
  • Kép-összehasonlítás - A kód minősége és megléte alapján születik meg a megfelelt/nem felelt meg döntés.
  • Hibaindító esemény - Ha az előre beállított számú felirat hibás, a nyomtató hibajelzést generál, amely leállítja a gyártósort, vagy elküldi a terméket egy kidobó vagy ellenőrző állomásra.

* A nominális hézag két, egymást követő nyomat között 0,5 mm. Az iAssure™ technológia kiegészíti a már meglévő minőségellenőrző folyamatokat. Nem azzal a céllal készült, hogy minden nyomtatási hibát felismerjen, és nem képes vonalkódolvasásra.

Megbízható kódminőség

A Videojet iAssure™ technológiával az alfanumerikus hibák automatikusan felismerésre kerülnek, amikor a rendszer a feliratok olvashatóságát ellenőrzi.

Gyűrődött szalag a sérült kazetta miatt

A kopott nyomtatóléc rontja a minőséget

Egymásra nyomtatás az előre futó szalag miatt