iAssureTM

Hogy mindig a megfelelő jelölés kerüljön fel.

Fólia felülnyomtatás más szemmelAz iAssureTM intelligens kódbiztonsági technológia
tökéletesíti a feliratozás minőségét.

Kérdése van?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

iAssureTM beépített kódbiztonsági technológia

Maximális megbízhatóság a gyártósorán

Az alapcsomagban szállított iAssure™ integrált kódbiztonsági egység valós időben végzi a nyomatok ellenőrzését. Ez a technológia a CLARiTYTM szoftverrel kombinálva biztosítja, hogy az adott termékre mindig a megfelelő jelölés kerüljön, mely képesség tovább növeli befektetése hatékonyságát. A Videojet termotranszferes nyomtatójában maximálisan megbízhat.

Hogyan működik

  • Képolvasás - A beépített érzékelők létrehoznak egy képet a termotranszfer szalagról a nyomtatás után, amint a szalag a következő felirathoz lép. Ez a kép a nyomtatott felirat pontos negatívja.
  • Képelemzés - A kép feldolgozása valós időben történik – több iAssureTM algoritmus automatikusan ellenőrzi, hogy a nyomtatott kép megegyezik-e a kívánt képpel.
  • Kép-összehasonlítás - Az eltéréseket kifinomult algoritmusok értékelik, amelyek olyan, gyakran előforduló hibákat keresnek, mint például a kép nem megfelelő árnyalata, pozicionálási hiba vagy szalaggyűrődés, amelyek rontják a nyomat minőségét.*
  • Hibageneráló esemény - Ha a kezelő által előre meghatározott számú, egymást követő nyomat nem megfelelő minőségű, a nyomtató hibajelzést generál, amely vagy leállítja a gyártósort, vagy csak a nem megfelelő terméket selejtezi (ha van a soron ilyen funkció).

* Nem valódi kódok, illusztrációként szolgálnak. A hézag két, egymást követő nyomat között 0,5 mm. Az iAssureTM technológia kiegészíti a már meglévő minőségellenőrző folyamatokat. Nem azzal a céllal készült, hogy minden nyomtatási hibát felismerjen, és nem képes vonalkódolvasásra.

Előnyök az Ön számára

A termotranszferes nyomtatók a képeken látható tipikus hibákat produkálhatják, melyeket az új Videojet iAssureTM technológia automatikusan felismer.

Az intelligens iAssureTM technológia magas szintű kódbiztonságot nyújt az ügyfeleknek. Az iAssureTM csökkenti a selejthez és az újrajelöléshez (az általános 30-60 perces időszakokhoz képest) kapcsolódó időveszteséget és kiszűri a gyakran előforduló nyomtatási hibákat.